Filmer och böcker om rasen

Om du är intresserad av hundrasen american staffordshire terrier så kan det vara roligt att få tips om bra filmer och böcker om just denna hundras. Oavsett hur mycket kunskap du har om hundrasen idag så kan det vara bra att få mer kunskap, men även att titta på filmer och läsa böcker om hundrasen för nöjes skull. De flesta av oss människor föredrar att titta på filmer som handlar om något specifikt som vi är intresserade av och detsamma gäller böcker. Idag finns det ett stort utbud av filmer och böcker och det är därför självklart att det finns en hel del om just rasen american staffordshire terrier. En del av böckerna och filmerna är skapade i utbildningssyfte och andra för nöjes skull. En blandning av fakta och nöje kan vara en bra kombination för att lära dig mer om hundrasen och samtidigt ha lite roligt under tiden.

Snatch

Snatch är en rolig film som du kan titta på om du vill bli underhållen för en stund. En american staffordshire terrier inkluderas i filmen, samt kända skådespelare. Filmen handlar kort och gått om en boxningspromotor och hans medarbetare som plötsligt dras in i organiserad brottslighet genom boxningen. Samtidigt så stjäls en diamant och dramatiken är igång. Det är definitivt en rolig samt spännande film där du kommer att se en fin american staffordshire terrier.

American staffordshire terrier training guide

Boken American staffordshire terrier training guide passar dig som vill lära dig mer om hur du tränar agility med din american staffordshire terrier. I denna fantastiska bok finns det även information om hur du lär din hund olika trick, att bli mer social, hur du får din hund att vara lydig med mera. Det är en oerhört användbar bok för dig som aldrig tidigare har haft en american staffordshire terrier och behöver lite mer information om uppfostran av hundrasen. Boken kan även vara bra att läsa för dig som redan har kunskap, men som vill lära dig ännu mer om american staffordshire terrier.

American staffordshire terrier – Pet dog documentary

Om du inte vill titta på en film om American staffordshire terrier för nöjes skull och inte är intresserad av böcker om hundrasen så kan ”American staffordshire terrier – pet dog documentary” rekommenderas. Det är nämligen en mycket givande dokumentär om hundrasen där du kommer att lära dig en hel del om hundens egenskaper och beteende, samtidigt som du själv kan bedöma vad du tycker om rasen genom att se hur den beter sig istället för att läsa om det. Ibland räcker inte böcker till för att vi ska få full förståelse för något och då är en dokumentärfilm alldeles utmärkt att titta på. Även om du inte är nyfiken på rasen då du funderar på att köpa en american staffordshire terrier, för att du till exempel redan har en hemma och redan besitter en hel del kunskap, så kan dokumentären ändå rekommenderas. Oavsett erfarenhet, så länge du har ett intresse för rasen så är dokumentären definitivt värd att se.